Kapellensteenweg 60 2920 Kalmthout
03/666.75.93
FOTO >> Standaardlens >> Nikon >> AF-P DX NIKKOR 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR
Nikon AF-P DX NIKKOR 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR
PDF pagina
Productbeschrijving:

Als u de creatieve voordelen van telefoto's wilt verkennen, is dit lichte objectief het ideale hulpmiddel. Dankzij de gestroomlijnde, compacte constructie is dit de perfecte keuze voor de kleinere DX-formaat D-SLR’s¹ van Nikon. Het veelzijdig brandpuntsbereik van 70-300 mm biedt u alle flexibiliteit die u nodig hebt om prachtige opnamen te maken. Met Nikon's vibratiereductie blijven opnamen scherp en het objectief stelt snel en stil scherp. Daarmee is het ideaal voor zowel video's als foto's.Beelden van Nikon-kwaliteitEén element van ED-glas (extra lage dispersie) beperkt chromatische aberratie tot het minimum wat leidt tot hogeresolutiebeelden met levendige kleuren, scherpe details en een perfect contrast.Licht zoomobjectief voor uitstekende superteleopnamenMaak prachtige composities dankzij het veelzijdige brandpuntsbereik van 70-300 mm (equivalent in FX-formaat: 105-450 mm) waarmee u onderwerpen eenvoudig dichtbij brengt. Profiteer van de flexibiliteit om in te zoomen op wilde dieren of dichtbij genoeg te komen om schitterende close-ups van spelende kinderen vast te leggen. Ook als u films wilt opnemen, is dit objectief dankzij de vloeiende, stille autofocus een slimme keuze.Vloeiende, snelle autofocus: Nikon's stappenmotorWanneer u inzoomt om een foto te maken, wordt het onderwerp direct en met uiterste precisie scherp in beeld gebracht. Wanneer u video-opnamen maakt, zorgt de motor ervoor dat de scherpstelling vrijwel geluidloos kan worden verplaatst.VibratiereductieDit betekent dat u heldere, scherpe beelden vastlegt, zelfs wanneer u opnamen aan het einde van het telebereik maakt. U kunt VR in- en uitschakelen via het cameramenu.Vereenvoudigde bedieningDoordat scherpstelinstellingen kunnen worden gewijzigd in het cameramenu in plaats van met schakelaars op het objectief, wordt voorkomen dat instellingen tijdens het fotograferen onopzettelijk worden gewijzigd.


€ 379,-
Status: Op voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Brandpuntsafstand :70-300 mm
Filtermaat :58 mm
Gewicht :415 g
Lensvatting :Nikon F
Maximum diafragmaopening :f/4.5 - 6.3
Zoomlens of primelens :Zoom
Type lens :Tele
Nieuwsberichten
Februari 2020
Vorig jaar in september liet Nikon al weten dat de D6 er aan zat te komen, maar meer details bleven uit. Vandaag weten we meer: de spiegelreflexcamera voor professionals trekt de kaart van snelheid.
lees meer...
Januari 2020
Met de D780 heeft Nikon een nieuwe spiegelreflexcamera in huis. De full-frame camera nestelt zich in het midrange gamma van het merk.
lees meer...